Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/2/6/marcsandreu.com/httpd.www/wp-content/themes/catch-box/functions.php on line 1079

Marcs

Aquí pots veure alguns dels nostres darrers treballs de marcs fets a mida.

A Andreu Marcs i art ens avalen més de 50 anys treballen amb tota mena de marcs i passepartout. Sempre elaborem amb molta cura i procurem que els marcs encarregats a mida siguin el que els nostres clients estaven buscant.

Motllures de fusta. Són tot un clàssic i pots trobar de diferents colors i mides. Sempre són un encert i faran que els teus quadres brillin per si sols.

Motllures de metall.

Si t’agrada un toc més modern, però seguint una línia clàssica les motllures de metall són les que estaves buscant pels teus quadres. Disposem d’una àmplia varietat de colors que combinarà fàcilment amb les teves obres d’art.

Materials per passepartout.

Els passepartout són els companys ideals pels marcs fets a mida. A la nostra botiga podràs trobar tant mides estàndard com mides especials pels teus quadres. També et podem fer únicament el passepartour si no vols to el quadre nou i només li vols donar un nou aire.

Vine, visita’ns i junts podem trobar el marc ideal per les teves fotografies, làmines o quadres.

Ja saps on ens pots trobar? Aqui tens la nostra adreça, t’esperem!